Diensten

Cleaning van uw kantoor met oog voor detail

Plaatsen waar veel mensen komen, zien er snel vuil uit, zoals uw restaurant of kantoor, uw winkel of de traphal van uw appartementsgebouw. Alles schoonmaken is een hele klus … tenzij u die taak toevertrouwt aan Schoonmaak Kimpen. Hij is al vijftien jaar schoonmaker voor winkels, horecazaken en bedrijven in de omgeving van Zoersel. Met oog voor detail, en tot grote tevredenheid van eigenaars en uitbaters.

 

Cleaning van uw winkel wanneer u dat wilt

U ontvangt uw klanten liever in een brandschone ruimte. Daarom komen wij vóór de openingsuren. Zelfs om 6 uur ’s ochtends, als u dat wilt. Is het voor u toch praktischer als er al mensen zijn? Wij werken snel en onopvallend: zo doen uw klanten hun aankopen zonder hindernissen en werkt uw personeel ongestoord door. Is uw bedrijf elke dag, elke week of om de twee weken aan een schoonmaakbeurt toe? U kiest hoe vaak we langskomen, wij staan er op het afgesproken tijdstip.

 

Schoonmaak Kimpen, uw glazenwasser

Een vuile etalageruit schrikt klanten af. Ga daarom in zee met Schoonmaak Kimpen: hij doet uw ramen weer stralen. En wilt u de vensters van uw kantoor schoon houden? Eén keer per maand of één keer per jaar, het maakt niet uit. Schoonmaak Kimpen neemt u op in zijn agenda.